TED talk за incel псевдопатриоти от Алиекспрес

 
BHK Banner
 

Бабаити Невиждали Секс се опитват да прикрият факта, че тайно биха искали да правят секс с някой от същия биологичен пол, защото, все пак, само биологичен пол съществува, а социален никога не е съществувал, нали? Защото всеки път когато слагаме бебето момченце в синьо, а момиченцето в розово, това е био…логично. Също биологично е, че казваме на момчетата да са с къса коса, а момичетата – с дълга. И съвсем био-логично е, че момчетата не бива да носят токчета, да се гримират, да си играят с кукли и не бива да носят грим, а момичетата не бива да са щангисти, президенти, шофьори и автомонтьори. Това е съвсем био…логично!

И като всеки един биологичен отпадък залепнал върху подметката на ботуша на забравата, Български НациоАнален Съюз се опитват отчаяно да напомпат издъхващите си политически амбиции, вече на изкуствено дишане, с малко… трошене на частна собственост. И ако някой ви попита как ще отличите един истински биологичен мъж от една биологична жена, много просто: гледайте дали биологичният мъж, който е кандидат за президент на република България ще размаже с юмрук лицето на нищо неподозираща жена по време на събитие за правата на транс хората в Rainbow Hub. Защото няма нищо по-био-логично, нищо по-християнско, нищо по-традиционно от това да се опиташ нададеш истерясал насилнически врясък за политическо внимание, след като дори от собствената ти неонаци секта са те отлъчили заради високото ти ниво на боклучайша токсичност. Пич, дори нацитата ти казаха, че си кофти наци. Това е все едно от Гилдията на серийните убийци да те отлъчат за това че не ти е наточен триона.

Био Дами и Био Господа! Наградата за боклук на годината на Български Хулигански Комитет отива в ръцете на Боян Прасате. Браво, Боянчо, а на теб не ти ли висеше една условна присъда? Виси и се люшка точно така, както онази черна кукла на въже, репрезентираща чернокож мъж, обесен в двора на къщата ти? Ама да не речеш, че тази присъда е условна като понятието пол, не. Да си ги нямаме такива! Удари силно един биологичен юмрук тука, Бояне, размахай го! Faustrecht като за фистинг!  Този път – синьо за момиченце – за окото. Добре дошли на моя TED talk за incel псевдопатриоти от Алиекспрес! Аз съм мъжката нацистка Марина Абрамович, печално известна с пироманските си пърформънси с турски флагове пред Народния театър и не напоследно място с един от най-важните правозащитни ивенти в София, лично спонсориран и с любезното бездействие и непукистичност на Йорданка Фандъкова – БокЛуков марш. Едно природосъобразно и био-еко-логично събитие, на което боклуците се опитват да изчистят София от самите себе си, но, уви, под светлия патронаж на Жената-Слънце, Дамата с Икона на Заден Фон, а.к.а Лейди Фандъкова, това все така и не се случва. Какво предстои оттук нататък за малките членове на Бисексуални Неандерталци на Сухо?

Няколко препоръки:
– изпотрошете и централата на МВРО, така наистина ще предизвикате обществено одобрение
– запишете се на фигурно пързаляне (щом не съществува социален пол, няма ,,мъжки’’ и ,,женски’’ спортове)
– успокойте самотните си изстрадали инструменти с автолюбов (жокер: gaytube)
– прочетете и някоя друга книга (не ,,Mein Kampf’’ не се брои)


И не забравяйте: разликата между един еделвайс и един гербер е по-тънка от 4%.

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина