„Wassup“ – новият проект на Рут Колева

 
BHK Banner
 

Смело може да заявим, че 2021 г. е година на Рут Колева – изпълнителката, която бързо се превърна от българско национално богатство в международна звезда. Сингълът ѝ „Salty“ оглави класациите в множество европейски държави, допълнено с над 8 милиона стрийма в TikTok. Същото темпо откриваме и в най-новия сингъл на Рут, „Wassup“ – разтърсващ химн на любовта и преоткриването. Видеоклипът е вдъхновен от свежия Уес Андерсън и е заснет в родния град на талантливата изпълнителка – София.

Wassup“ съдържа всички елементи, които са така познати и обичани в творчеството на Рут. Новият хит е поредното творение на известния продуцент Георги Линев (Kan Wakan), чиято кариера обхваща турнета с Arctic Monkeys, сътрудничества с Thundercat и Moses Sumney, композитор за сериала на HBO „Игра на тронове“ и един от „10-те най-талантливи млади композитори“ на LA Weekly, и Илияна Недялкова, която написа разбиващия хит на ZAYN „Entertainer„.

Със своето харизматично присъствие и невероятен талант, Рут е готова да бъде водеща фигура в международния поп за години напред. В комбинация с разцъфнали, ефирни вокали и иновативна продукция, получавате всички елементи, които превръщат „Wassup“ в мелодия с усещане за интимност и прекрасна атмосфера.

Предишните успехи на Рут я доведоха до кориците на известните модни списания Harper’s Bazaar и ELLE, както и до скорошни публикации във FLAUNT, ABookOf, LADYGUNN, Nakid, Pride.com, EARMILK, а също и до похвали от BBC, KCRW и MTV. Едно от свежите попълнения във Viral Charts на Spotify в седем различни държави и над шест милиона гледания на видеоклипове в YouTube, създавайки разнообразна аудитория, обхващаща цялото земно кълбо. Последният сингъл „Salty“ е shazam-ван над 15000 пъти и влиза в класациите на Shazam на много места.

Прекрасният клип, който диамантът в короната на музикалния проект, е дело на талантливия режисьор Жоро Пеев.

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина