Празнично издание на “Смей се с GLAS” на 29 декември

"От 13 юни насам, непрекъснато ни питате: "Кога пак ще се играе Смей се с GLAS?" Затова…"

След големия успех на първото издание, куиър стенд ъп комедито, продуцирано от Оля Малинова, и в подкрепа на дейността на фондация GLAS се завръща на сцената на клуб Карусел на 29 декември. Билетите за предишното събитие бяха напълно разпродадени две седмици преди премиерата му през юни тази година. Смей се с GLAS, на пръв поглед вълнуващо куиър стенд ъп комеди шоу се оказа, че е едно от най-значимите социални и дори политически събития за нашето общество. Когато през юни събитието беше абсолютно разпродадено седмица преди премиерата си никой не знаеше какво да очаква. Сега вече знаете!

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

„Смей се с GLAS”  ще повтори фурора от юни в едно празнично издание на сцената на клуб Карусел за всички, които искат да го гледат отново, за всички, които го изпуснаха и за всички, които нямат търпение да се смеят истерично 2 часа. На 29 декември, на сцената на въртележката ще излязат четирима познати и много интересни личности, за да продължат новата история в Българския стенд-ъп. Водеща на събитието ще бъде Елза Парини, първата драг дама на България.

Галя Петкова е сериен предприемач, предимно в развлекателната индустрия. Естествен ходещ стенд-ъп. Има две кучета и бели петна в паметта, но това не й пречи да върти култовите заведения „65 светулки“ и бар Essence.

Живко Станев е певец, завършил в самото Лондон сити, за да не си помислите, че е от село. От 17 години се занимава с дублаж на филми, тоест много го бива да се прави на какъвто не е. Понастоящем се е самообявил за фейс-контрол door bitch на Exxe клуб, но всички знаят, че е една проста касиерка. За контакти 048-155-69.

Петя Савова е легенда в българския графичен дизайн. Над 18 години разтърсва рекламния свят със смелите си работи, изпълнени със смисъл, естетика и професионализъм. Независимо дали е глобален креативен директор за 27 държави, собственик на рекламна агенция, която работи само с фрийлансъри, креативен директор в една от най-успешните рекламни агенции у нас, дали създава красиви сайтове и апликации, или пък ще фрийланства дизайн на сноубордове или илюстрации за „Капитал“ през уикендите, тя винаги ще изпъкне с оригиналност и стил. Сигурни сме, че си я засичал да кара колело със синия или розова коса на някоя улица в центъра на София, или пък си попаднал на нейно стори в инстаграм, където те е провокирала да се смееш многократно и шумно.

Драго Баго развежда хора от повече от десет години, но не като гид, а като адвокат – стотици разводи са минали през ръцете му. Основател е на VKANTORATA точка ком – адвокатска кантора в сърцето на София, в която, освен искови молби и жалби, се пишат сценарии и се продуцират филми. Известен е с това, че не си вдига телефона, върши всичко в последния момент, всички се оплакват от него и няма нито едно загубено дело. В свободното си време пее, пише, пътува и е бог на печивата с квас.

На 29 декември вратите на клуб Карусел отварят в 20:00 – физически билети може да закупите във всички каси на EasyPay, онлайн от тук.

Снимки: Три жени на микрофона