Емил Методиев

Влез в доброволческия екип на София Прайд 2024

На 22 юни 2024 г. София Прайд, многохилядното шествие с цветовете на дъгата, ще се проведе за 17-и път в подкрепа на равноправието на ЛГБТИ+ общността. Организаторите имат нужда от съдействие за следните позиции и дейности:

Екип „Логистика“

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Ще помагаш за изграждането на фестивалната зона, подредбата на пунктове, шатри, маси, столове и др. След края на концертната част ще трябва да се включиш в разглобяването на фестивалната зона.

Екип „Пропускателен режим“

Ще следиш за гладкото и спокойно допускане на посетителите на входа на фестивалната зона. Ще наблюдаваш дали се спазват правилата за сигурност, които ще бъдат предварително обявени на сайта на събитието.

Екип „Стюарди“

Ще следиш за гладкото преминаване на шествието по улиците на София, ще насърчаваш тълпата да се движи заедно и ще се грижиш за безопасността на участниците в шествието.

Възможно е организаторите да имат нужда от помощ с логистиката в дните преди събитието, за което ще бъдеш информиран своевременно и ще можеш да се включиш според свободното си време. Заяви желание да бъдеш в доброволческия екип на София Прайд като попълниш този въпросник.