Организирай събитие по време на SOFIA LGBTI+ COMMUNITY FEST 2024

След едногодишна пауза е време София Community Fest да озари София с цветове за 18-ти път и да отпразнуваме заедно, че сме тук и сме силни!

Фондация Bilitis се обръща към ЛГБТИ+ общността с покана за организиране на събития, които да бъдат реализирани в рамките на фестивала, който ще се проведе между 15-30 юни, в месеца на Прайд.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Темата тази година е ‘Lavender Vision’ (Лавандулова визия), своеобразно признание и благодарност към историята, устойчивостта, напредъка на общността и непрекъснатия стремеж на ЛГБТИ+ хората към равенство, видимост и овластяване.

Вашето предложение за събитие може да включва уъркшопи, обучения, изложби, дискусии, танци, игри, партита и други, може да бъде водено от вас или с участието на местни и международни ЛГБТИ+ артисти и активисти. За да спомогнат креативността ви организаторите са планирали и хонорар за одобрените инициативи, както и безопасно пространство на ваше разположение.

Стремим се програмата да бъде разнообразна и всякакви идеи са добре дошли! Единственото изискване е да бъдат обвързани с ЛГБТИ+ и/или феминистка тематика.

Кандидатствай до 15 април тук.