Спечели двоен билет до Лондон Прайд

По повод 15та годишнина на София Прайд и отбелязването на 50 години от провеждането на първия Прайд в Лондон, Организационният комитет на София Прайд и Британското посолство обявяват конкурс, споделящ любовта от тазгодишния София Прайд.

Организационният комитет на София Прайд и Британското посолство организират конкурс, в който един късметлия, изтеглен на случаен принцип, ще спечели два полета на Club Europe до Лондон и ексклузивни покани за Pride Аfter Party. Победителят и негов гост ще могат да споделят любовта по целия път от България до Обединеното кралство на тазгодишния #LondonPride на 2 юли. За да участвате, трябва да споделите своя снимка във Facebook или Instagram по време на Sofia Pride (18 юни) с хаштаг #LoveFromBGtoUK.

Победителят ще бъде уведомен на или след 20 юни, а наградата ще се състои от два двупосочни билета на Club Europe за пътуване от София до Лондон на 01 – 03 юли и две ексклузивни покани за Pride Аfter Party на покрива на Trafalgar St James London Curio by Hilton hotel. Наградата не подлежи на прехвърляне на други лица и победителят ще бъде отговорен да предостави пълните имена и паспортните данни на двамата гости в рамките на два дни от уведомяването. Победителят е отговорен за настаняването и изпълнението на всички изисквания за влизане в Обединеното кралство.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90