Смей се с GLAS: Живко Станев

Утре на сцената на клуб Carrusel с личните си истории ще излязат четирима познати и много интересни личности, за да създадат нова история в Българския стенд-ъп. Водеща на събитието ще бъде Елза Парини, първата драг дама на България. След събитието оставаме за парти с DJ set Julieta Intergalactica. И докато остават малко повече от 24 часа до заветната вечер, ще ви срещнем с последния участник в първото куиър stand-up комеди шоу.

  • Как би се представил на читателите на PROUD?

Аз съм Живко Станев. Завършил съм в самото Лондон сити, за да не си помисли някой че съм от село. От 17 години се занимавам с дублаж на филми, тоест много ме бива да се правя на какъвто не е съм. Понастоящем съм се самообявил за фейс-контрол door мадам на EXE CLUB, но всички знаят, че съм една проста касиерка.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 
  • Какво те кара да се усмихнеш? А да се смееш с глас?

Да се усмихвам ме карат хората които са 100% себе си. Да се смея избягвам, за да нямам бръчки.

  • Какво да очакват хората от първото куиър stand-up комеди шоу?

Шокиращи откровения в хумористична опаковка.

  • Защо е важно да се смеем?

За да си припомняме ежедневно че живота е за да се живее щастливо а не е само екселски таблици и задръствания.

Смей се с GLAS” се продуцира от Оля Малинова в партньорство с фондация GLAS. Цялата тази революция се случва с подкрепата на Стоян Радев.

Вратите отварят в 20:00 ч., начало – 21:00 ч. Елате навреме, за да ви е удобно. Стандартните билети не гарантират седящо място и гостите ще бъдат настанявани по реда на пристигане. Всички VIP билети са с гарантирано седящо място на маса/сепаре. Събитието е с LGBTQIA+ тематика и няма да се допускат лица под 18 години, поради експлицитното съдържание на темите.