Ексклузивни кадри от новия календар на Георги Петков

През изминалата година прекарахме достатъчно дълго време в уютната крепост на домовете си, за да можем да оценим спиращите дъха ни моменти извън тях. От магичната светлина на изгрева до шума на морските вълни – завръщането към най-естествените усещания за свобода и пълноцененност е вдъхновението за новия календар на топ коафьора Георги Петков.

През призмата на символите на живота – вода, въздух, огън и земя, черно-белите фотографии ни напомнят да се обърнем към корените си и да не забравяме, че 2021 година е началото на нова декада. И само от нас зависи как ще изградим щастието си през идващите дни.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

В новото издание на календара много неща се случват за пръв път. Кориците са цветни, улавяйки цветовете и енергията на събуждащото се слънце, а всички кадри са заснети по изгрев.  За пръв път фотографи на проекта са супер тандемът Слав & Хубен, създатели на модната платформа 12 Magazine.

Пред обектива им застават Петър Стойчев (Visages Models), Епифан Пефев и аржентинецът Франко Гарсия (New Monarq Manila), отразяващи различните типове мъжка красота, но обединени от силно и въздействащо присъствие.

Кастинг, продукция и коса: Георги Петков за GEORGI PETKOV SALON

Фотография и арт дирекция: Слав & Хубен

Модели: Петър Стойчев (Visages Models), Франко Гарсия (New Monarq Manila) и Епифан Пефев

Видео: Николай Новаков

Mood video: https://www.youtube.com/watch?v=Da8vY4gPM9Q

Backstage: https://www.youtube.com/watch?v=6aA-YlJWUiA

Пред PROUD.bg Слав и Хубен споделят: “След дълги години на професионално и лично приятелство с Георги, за нас беше истинска чест, но и сериозна отговорност да “качим стъпалото” в един проект, в който сме замесени под други форми от отдавна. Истинско удоволствие беше гоненето на седмица от изгреви на фантастичния плаж на The Cliff, заедно с нашите музи — Петър и Епифан, които познаваме и харесваме отдавна, както и “вносния” дебютант, аржентинецът Франко. Магичността на природата, на това, което натурално тя ни даваше — и което беше различно всяка сутрин, беше причината, от една страна за първи път календарът да има цветни корици, а от друга — да ни позволи кадрите на практика да са почти сурови във финалния им вид. Затова и сме щастливи, че читателите на PROUD.bg имат възможност да видят за пръв път ексклузивна цветна селекция от непубликувани кадри!”