Новото плюшено мече на РуПол скандализира всички фанатици: Моля, пощадете децата ни!

Всички плюшени играчки на Build-A-Bear се раждат голи, а останалото е драг – американският магазин за играчки направи още една крачка напред, като обяви новото РуПол мече.

С рокля от златни пайети, подходящи обувки и лого на РуПол, щамповано на лапата, мечето е „уникален колекционерски артикул„, но крайнодесните фанатици очаквано се вдигнаха на крак от идеята децата да видят плюшено мече, облечено в рокля.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

След като десните новинарски издания излязоха с новината, разгневени читатели се втурнаха към социалните мрежи, за да призоват за бойкот на магазина за плюшени играчки, а някои стигнаха дотам да призоват родителите да „изгорят“ плюшените играчки от марката на децата си.

Време е да изгорите всичките си Build-A-Bear играчки и да бойкотирате компанията“, възкликва потребител на Twitter. „Тази компания се опитва да внесе САТАНА в домовете ви. Трябва да разгласим това. Build-A-Bear е паднала в краката на болестта„.

За щастие, не всички са загубили ума си при вида на плюшеното мече.

Какво не е наред с това? Сериозно. Това е плюшено мече, облечено в костюм. На децата няма да им пука„, пише потребител на Twitter. „Децата проектират собственото си въображение върху играчките си, няма да видят това мече и да си кажат „о, това е драг кралица – сега съм транс!“. Здравият разум, хора, използвайте го.

Освен с визия, най-новият артикул от мърч на РуПол, забавлява потребителите на социалните мрежи с уникалното си описание.

Запалете двигателите – мечето РуПол е готово да влезе в колекцията ви… Мечето РуПол е готово за всяка феерия на елегантността.“, гласи текстът на сайта.