Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико разкриха, че са сключили брак след двегодишна тайна връзка

 
Кабинет Дъга – банер
 

Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико зарадваха последователите си, след като разкриха, че са се оженили на 28 октомври, след като две години са пазили връзката си в тайна.

Мариана Варела (Мис Аржентина) и Фабиола Валентин (Мис Пуерто Рико) обявиха това в Instagram с очарователен монтаж, включващ предложението им за брак и сватбената церемония. Мис Пуерто Рико коментира: „След като решихме да запазим връзката си в тайна, отворихме вратите за нея в един специален за нас ден.“

Мис Аржентина добави: „Благодаря за цялата любов! Ние сме много щастливи и благословени. Пожелавам си любовта, която ни дарявате, да се умножава! Безкрайни благодарности.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fabiola Valentín 🌙 (@fabiolavalentinpr)

Двете победителки в конкурса се запознават на Miss Grand International (MGI) през 2020 г. и започват да се срещат тайно. През август те публикуваха селфита заедно с надпис „едно лято с теб„, а през януари Валентин публикува видеоклипове, на които са заедно на плажа, с думите: „Колко съм благословена, че имам в живота си човек като теб. ОБИЧАМ ТЕ„.

Двете се радват на вълна от любов и позитивни реакции, включително от ганайския модел Абена Апиа, която спечели MGI през 2020 г. Модели и победители в конкурси през годините се стекоха в коментарите, за да изпратят своята любов и благословии на щастливата двойка. Междувременно в социалните мрежи хората хвалят колко сладка е любовната им история.

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина