Kabinet: Спешна психотерапевтична помощ

Психотерапевтичната помощ и емоционална подкрепа – „Кабинет Дъга“, продължава с предоставянето на безплатни сесии за ЛГБТИ+ хора. Във време на изострено политическо говорене и целенасочени кампании срещу общността е съвсем нормално да изпитваме страх, тревожност, объркване, гняв и десетки други емоции. Ето защо, от фондация GLAS се гордеем, че продължаваме за трета поредна година партньорството ни с Kabinet.bg, платформата за психотерапевтична помощ, създадена от Българското общество по психоанализа и групова анализа.

Кабинет Дъга“ е пространство за подкрепа и на тези, които срещат предизвикателства в приемането на половата си идентичност, сексуалната си ориентация, или пък на техни близки, които имат нужда да разберат повече и да се справят с чувствата си.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Консултантите в екипа на Kabinet.bg са професионални психотерапевти, социални работници и психотерапевти в обучение, работещи под супервизия – с дългогодишен и разнообразен опит в индивидуална и групова работа с деца и възрастни и психо-социална работа в общността.

Ако имате нужда от консултация с професионален психотерапевт, можете да се възползвате безплатно за Вас, като цитирате код Кабинет Дъга на:

  • Безплатен телефон 0800 20 20 2 (всеки делничен ден от 10:00 до 16:00)
  • Изпратите мейл на info@kabinet.bg (по всяко време)
  • Попълните формата Запази час (по всяко време)
  • Не забравяйте Вашия код!

След като подадете своята заявка от Kabinet.bg ще се свържaт с вас в рамките на до 3 работни дни, за да насрочите удобен час за среща. Срещата е с продължителност 45 минути и може да се случи по телефон, през видео връзка или на живо. Всички срещи се провеждат при спазване на стриктна конфиденциалност.

Ако сте под 18 години, е необходимо писменото съгласие на ваш родител или настойник, за да можете да се възползвате от безплатните консултации. Ние имаме опит в разговарянето с родители. За да получим съгласието на вашите, ще трябва да говорим с тях. Темите и проблемите, които желаете да дискутирате, са напълно конфиденциални и няма да бъдат споделяни с никого, включително с родителите ви.