Бурни реакции и заплахи към създателите на новия Супермен комикс

 
BHK Banner
 

Някои почитатели на Супермен реагираха доста бурно заради неотдавнашното разкритие, че синът на Кларк Кент, новият Супермен, е бисексуален.

Органите на реда в Лос Анджелис бяха изпратени в домовете на редица илюстратори и продуценти на DC Comics, тъй като протестите на феновете срещу скорошното разкриване на „Човека от стомана“ достигнаха нивото на реални заплахи за здравето и живота им.

Служители на DC са поискали от полицията на Лос Анджелис да патрулира около частните домове на някои илюстратори, съобщи TMZ, и в офисите, касаещи създаването и издаването на комиски в студиото на Warner Bros, според вътрешни източници на TMZ, въпреки че все още не е съобщено за законна вреда.

Само преди три седмици настоящият Супермен – не Кларк Кент, а 17-годишният му син Джон, който облича червената пелерина за новото поколение – се разкри като бисексуален, след като в последната част на актуалната поредица, „Супермен: Синът на Кал-Ел„, младият супергерой беше изобразен да заключва устни с репортер „хактивист“ с пурпурна грива на име Джей Накамура.

Снимки: DC Comics; belloflostsouls

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина