H&M и Mugler отпразнуваха сътрудничеството си с ексклузивно шоу

Колекцията Mugler H&M ще бъде налична ексклузивно онлайн на 11-ти май 2023 г.

Снощи, на 19 април, в Park Avenue Armory в Манхатън, Ню Йорк, H&M и Mugler отпразнуваха предстоящото стартиране на дългоочакваната си колекция с културен момент – музикално изпълнение, моден подиум и ексклузивно парти. На събитието присъстваха голяма част от талантите, част от общността на Mugler, а Pamela Anderson, Charli XCX, Chloë Sevigny, Lourdes Leon и Dominique Jackson бяха облечени в Mugler H&M колекцията.

Събитието включваше групов концерт на музикантите Shygirl, Amaarae и Eartheater, всички от които участват в музикалния видеоклип на Mugler H&M и бяха облечени в ексклузивни визии от новата колекция. Всеки изпълнител изпълни серия от свои хитове, преди да се обединят, за да изпълнят нова версия на клубната класика от 90-те години „Music Sounds Better With You”– песен, специално създадена в чест на колекцията Mugler H&M.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Изпълненията бяха последвани от модно шоу, танцов спектакъл и DJ сетове от Bobby Beethoven, Goth Jafar и Asmara. Ексклузивното събитие обедини звук, стил, изпълнение на живо, клубна култура и танц, като същевременно погледна към театралността, която е подпис на къщата от създаването й под ръководството на Thierry Mugler до сегашното й въплъщение под ръководството на Casey Cadwallader. С над 800 присъстващи гости, събитието капсулира чувството за разнообразие и приобщаване, което е централно за Mugler и е в основата на демократичния етос на дизайнерските сътрудничества на H&M.

Колекцията Mugler H&M ще бъде налична ексклузивно онлайн на 11-ти май 2023 г.