Sofia Queer Forum 2021: Gibo Baby и Воин де Войн

Дългоочакваната колаборация между артиста Войн де Войн и нашумялата интернет звезда Gibo Baby, част от тазгодишното издание на Sofia Queer Forum: Куиър Рома, ще се случи тази вечер от 19:00ч. в галерия Doza, ул. Цар Самуил 52, София.  Gibo Baby и Voin de Voin – две поколения артисти, които ще се срещат под един покрив, за да изследват границите между публика и изпълнител, както и да прекъснат преплитащото се проклятие на раса и суеверие. Ще звучат парчета в собствено изпълнение на Gibo Baby в интеракция с артиста Voin de Voin.

@gibobaby02##fyp ##sofia ##fyppage ##foryou @Martina Stefanova622♬ original sound – Gibo Baby

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Събитието ще се осъществи спрямо всички необходими и последни противоепидемични мерки, като ще допуска лица чрез представяне на сертификат за ваксиниране, за преболедуване, или за изследване с бърз антигенен тест или с PCR. Вход за лица над 16 г. Повече за събитието тук.

“Куиър Рома. Силата е в нас” е тазгодишното издание на София Куиър Форум, посветено на куиър идентичностите сред малцинствата от ромски произход и техният жизнен опит в международен контекст. Тази година Sofia Queer Forum си сътрудничи с Арт фондация ДОМА, която организира събитието в партньорство с Национален фонд “Култура”, програма “Социално-ангажиани изкуства”.