Седмица след „Easy on Me“ – какво да очакваме от предстоящия албум на Адел?

Easy on Me„, първият сингъл на Адел от пет години насам, счупи рекорда на Spotify за най-много стриймове за един ден. Песента дебютира с 24 млн. стрийма за 24 часа, с което изпревари предишния рекордьор – „Butter“ на к-поп сензацията BTS. Това е първият сингъл от предстоящия албум на Адел „30“ – първият й запис след последния й албум „25“ през 2015 г. „30“ ще излезе на пазара на 19 ноември. В публикация в Instagram тази седмица певицата написа, че албумът „е моето пътуване през най-бурния период от живота ми“ и че „по пътя е научила много жестоки истини за себе си„.

Очаква се основната тема в албума „30“ да бъде развода на Адел със съпруга й Саймън Конецки, който беше финализиран през март, след като двойката беше разделена от близо две години. Певицата сподели пред Vogue, че албумът е нейният опит да обясни развода на 9-годишния си син Анджело, когато той порасне.

Той има толкова много прости въпроси към мен, на които не мога да отговоря, защото не знам отговора“, каза тя. „Защо вече не обичаш баща ми? А аз отговарям: „Обичам баща ти. Просто не съм влюбена.

Музикалния клип към „Easy on Me“ към момента има над 111 милиона гледания в YouTube.