Новия сезон на GAY & QUEER Club Night стартира тази събота

Нощният гей живот в столицата отдавна има и своята по-алтернативна страна, която оживява в любимият на всички ни Tell Me Bar. GAY & QUEER Club Night е първото ЛГБТИ събитие у нас, което акцентира основно върху музиката. Dance музиката се заражда именно сред ЛГБТИ общността – disco, house и techno жанровете тръгват от тъмните подземия на Ню Йорк, Детройт и Чикаго, където всички са се чувствали свободни да изразяват себе си чрез танца.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Новия сезон на GAY & QUEER Club Night стартира тази събота – 21-ви септември от 23:00 часа в Tell Me, София, а зад пулта през цялата нощ ще бъде DJ Kaloo, който ще представи най-доброто от disco, house и techno музиката в градивна прогресия, за да ни накара да се потопим в онази позабравена атмосфера на свобода, изцяло отдадени на танците и забавлението. Последното издание на събитието беше през юни, малко преди Sofia Pride, a Kaloo ни сподели, че от тогава до сега има много нова музика, която няма търпение да ни представи.

Същата вечер ще станем свидетели на клубната премиера на новия трак на DJ Kaloo, върху който той работи в последните няколко месеца. Pretender (Kaloo’s Nasty Dub) е неговата интерпретация на култовото парче на легендарната американска вокалистка Sweet Pussy Pauline, чието истинско име е Candice Jordan.

https://soundcloud.com/kaloo83/sweet-pussy-pauline-pretender-kaloos-nasty-dub

Напомняме, че партито има и дрес код – sport & fetish, който освен, че е важен за атмосферата на вечерта, ще ви даде и безплатен вход за събитието. Затова пригответе най-секси облеклото си и заповядайте в Tell Me за една нощ изпълнена с истинска ъндърграунд музика и много хедонистични забавления. Поредната изненада е и новата зала на Tell Me, която ще служи като своеобразен darkroom.

Повече за събитието вижте тук. Припомнете си и интервюто ни с DJ Kaloo тук.