Гледайте финала на “Евровизия 2018” на живо по време на третото #PROUD.bgparty на 12 май

Организаторите на откриващото парти на Sofia Pride Arts на 12 май са подготвили още една голяма изненада за феновете на музиката. В една от двете зали на Fabrica 126, където ще се проведе събитието, ще се излъчва на живо #PROUD.bgvision – големият финал на телевизионния песенен конкурс “Евровизия 2018” директно от Лисабон, Португалия. Държавите, които ще се борят за първото място в събота, са общо 26, в това число и България.

Паралелно с #PROUD.bgvision съседната зала на бившата фабрика ще се разтресе под музикалните експерименти на френския диджей Сорен Лука, който идва за първи път в София специално за голямото парти. Сорен е известен с еклектичния си стил, който смесва разнородни музикални влияния от Барселона, Лондон и Амстердам. Пристрастен е към соул вокали, миксирани с електризиращи хаус-прогресив и поп-прогресив мотиви.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Преди DJ Сорен Лука на пулта ще избухне Julieta Intergalactica – артистичния псевдоним на талантливия художник, илюстратор и меломан Ясен Згуровски, който ще участва и в груповата изложба LoveMoves от програмата на Sofia Pride Arts (18-24 май, “Генератор). Вярна на своя музикален стил, Julieta е подготвила за съботната вечер пъстра и еклектична селекция, която се простира от ретро електро, поп-кич и синт-поп до итало и евро диско.

И не на последно място, по време на денс партито ще можете да се насладите на провокативните кадри на сръбския еротичен фотограф и художник Никола Джукич. Вдъхновени от античното и ренесансовото изкуство, в тях той разказва историята на ексцентричния свят на човешката красота и психика.

Начален час и за двете зали: 22:00 ч. Входът е свободен, но е необходима предварителна регистрация през тази форма:

[super_form id=“14137″]