Парти в бивша фабрика ще открие седмото издание на Sofia Pride Arts

Че често изкуството имитира живота, вероятно за никого не е тайна. Но дали животът може да имитира изкуството? Отговора ще разберете, или по-скоро ще изживеете, в първо лице на 12 май (събота), когато ще се проведе откриващото парти на новото издание на Sofia Pride Arts (по-рано София Прайд Арт Седмицата) – една от ключовите инициативи в културната програма на най-значимото ЛГБТИ+ събитие у нас София Прайд.

За превръщането на съботната нощ в истински шедьовър ще се погрижи френският диджей Soren Luka. Освен с хубавата си усмивка той е известен и с неповторимото си звучене, което смесва еклектични стилове от Барселона, Лондон и Амстердам. Пристрастен е към соул вокали, миксирани с електризиращи хаус-прогресив и поп-прогресив мотиви. Пускал е на емблематични парти сцени като SaturGays в Барселона, The Farm Milano в Милано, BlackRoom в Барселона, Revelation в Брюксел и др. Допълнителен колорит на партито ще придадат танцьорите Chris Arte от Гърция и Hamington Sanchez от Испания, чиито танцувални превъплъщения граничат с пърформанс арта. Елате да се уверите в това с очите си или по-скоро с всичките си сетива и да им покажете на какво пък е способна вашата креативност. А през следващите няколко дни очаквайте в PROUD.bg екслузивни интервюта и фотосесии и с тримата артисти.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Началният час е 22:00 ч., а мястото – Фабрика 126 (бул. “Мария Луиза” 126). Входът е свободен, но е необходима предварителна регистрация чрез формата по-долу:

[super_form id=“14137″]