Партита, които не трябва да пропускате този Хелоуин

Хелоуин е известен като „Коледата“ на драг кралиците и като цяло на куиър хората по целия свят. Тази година обичайните заподозрени са подготвили страхотни събития в заветната нощ. Ние сме приготвили четири ЛГБТИ+ friendly предложения за партита в София, от които сме сигурни, че ще се намери по нещо за всеки вкус.

We Like Kitsch HALLOWEEN – 30.10 от 23:00 в TELL ME ул. Иван Вазов 12, София

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Flamboyant camp deviant libidinous elegant suave lascivious outrageous…
DJ sets from Ivo Charlie and the fabulous Julieta Intergalactica!
Nasso Ruskov appearing as the twisted selector!
Come cavort with us!

VAULT Halloween Party – 30.10 от 23:30 в The Steps ул. Братя Миладинови 12

В нощта на Halloween заедно с вратите си, безстрашно ще отворим и кутията на Пандора. Ужасите, които ще изпълзят от вътре ще ви изкачат по всички стъпала на адреналина! Музиката ще се разтиля като гъста мъгла, докато ви обземе и умопомрачи! Всестранни елексири и отвари ще предизвикат чудати тръпки във вас! Еротични демони безпощадно ще ви въвлекат във вечния танц на греха! А там сред мрака изкусителни Нимфи дебнат смъртоносно да ви прелъстят. И когато най- накрая хауса ви погълне от кутията ще изпълзи със злокобен вик То!
Готов ли си да го погледнеш?
Имаш ли смелостта да присъстваш?

 

Drag Freak Show – 30.10 от 22:00 в Koncept Space бул. Никола Й. Вапцаров 6

Хелоуин не е просто празник, той е начин на живот, на който трябва да бъде отделен поне един цял уикенд.
Затова пътуващият цирк на Куиър Въртележка те кани да посрещнем Хелоуин заедно с всички таласъми, самодиви, вещици и други драг артисти, подвизаващи се на килима на Koncept Space. 
Заповядай на 30-ти октомври, събота, от 22:00 ч. в обичайното ни свърталище, за да се разбием от танци и да ни заболят гърлата от викане по страшните пърформанси! 
Не забравяй да си облечеш хелоуинските одежди, защото за най-добре пременените ще има изненади. Очакваме и лакомства под формата на валута, защото бензинът на клоун-мобила ни не се плаща сам.

 

Страшна нощ в бар Наклона – 31.10 от 18:00 ул. Тулово 5

В най-зловещата нощ в годината в барЪТ ще горят 666 свещи 
Сенките, заключени в стъкления таван най-после ще могат да изскочат, за да споделят питие с простосмъртните 
Обявяваме конкурс за най-оригинален костюм, направен с най-малко ресурси. Ако нямаш много време и/или пари, но пък изпъкваш с въображение, може да спечелиш награда от нас на края на вечерта
По традиция ще пием Bloody Maria (злата сестра на Bloody Mary) само за една вечер.