Изследвай се за ХИВ в CheckPoint и вземи безплатна покана за GAY & QUEER Club Night в Tell Me

Поредното издание на GAY & QUEER Club Night ще се проведе на 11-ти януари /петък/ от 23:00 часа в Tell Me Bar – София, а зад пулта ще застанат DJ Kaloo и Moustache Love – двамата ще представят най-доброто от disco, house и techno музиката, за да ни накарат да се стоплим и дори поизпотим от танци напук на студеното време и снега.

Този път обаче, изданието на вече традиционната гей и куиър клубна вечер ще бъде малко по-специално, тъй като резидента на партито DJ Kaloo и неговият дългогодишен приятел и webmaster и гост-автор в PROUD.bg – Borise Be, празнуват и своя 36-ти рожден ден. Подаръците не са задължителни, за сметка на доброто настроение и готовността за танци. А всички представители на зодия Козирог ползват и 50% отстъпка от цената на входа. Дрескодът е sport & fetish, а темата е Capricorns UNITE!

 
L’N’Q: House & Disco
 

Не изпускайте възможността да се включите в инициативата на CheckPoint София, Фондация GLAS и Младежка ЛГБТ организация „Действие“ и да вземете своята покана за партито напълно безплатно, като единственото, което трябва да направите, е да се изследвате в CheckPoint София (ул. Цар Самуил 111) и да поискате от консултанта своята покана. За резервации и запитвания: 0893 883 773

Вижте повече за инициативата на trustme.checkpointsofia.info