Music On на Marco Carola за първи път в България през Септември

Легендарният диджей ще представи концептуалното си събитие пред българска публика на 21 септември на летище София.

Известният като „световния посланик на техно музиката“ Marco Carola донася за първи път своето емблематично събитие Music On в България. Това лято се отбелязват десет години от старта на легендарните партита, които са се превърнали в едни от най-значимите в Ибиса, благодарение на първокласните гости и качествената музика. Music On ще направи своя дебют в парка на летище София на 21 септември, а освен Marco Carola, в line-up-а на събитието са Michael Bibi, Ben Sterling, Ale de Tuglie и Calvin Clarke.

Music On е бранд, създаден в Неапол от Marco Carola, предлагайки авангардно клубно звучене, както и събития по целия свят, които трудно могат да бъдат сравнени с други. През 2012 г. диджеят с над 20-годишна кариера изпитва нуждата да разшири своята музикална сфера и да създаде дом за изгряващи, талантливи и вдъхновени артисти. Единственото, което търси той в новите попълнения е доброто качество на музиката, което е стандарт за всичко, върху което Marco Carola оставя отпечатъка си. Music On стартира в Ибиса през същата година като своеобразен път, по който италианеца да сподели своето виждане за техно музиката с приятели и фенове, както и да осъществи визията си за развитие на клубната сцена и музиката.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Деситилетие по-късно Music On продължава да задоволява и дори да надминава репутацията си на едно от най-популярните партита за електронна музика в света. На 21 септември, в парка на летище София, ще имате възможността от първо лице да разберете защо брандът, създаден от Marco Carola е  легендарен. Той ще се качи зад пулта заедно с култовия артист и един от създателите на Solid Grooves, Michael Bibi. Към тях, за b2b сет, ще се присъедини и още една двойка – италианецът Ale de Tuglie ще се изяви заедно с родения в Манчестър изгряващ талант Calvin Clarke. Не на последно място, по време на Music On ще имате възможността да видите и Ben Sterling.

Повече информация за Music On ще откриете в страницата на YALTA CLUB, а билети за събитието може да закупите от Eventim, OMV, YALTA CLUB и Tickestation на цена от 70 лв. за стандартен билет и 150 лв. за специален бекстейдж билет.