Група IVA представя дебютния си албум “Beautiful Madness” с концерт на 25 юни

Концертът на “Beautiful Madness”, ко-продуциран от БНР ще се състои в бар The Steps.

Събитието ще се открие на слънчевия покрив на The Steps със специален сет от психеделични рок миксове на DJ Kas. За да може публиката да се настрои за истинското концертно изживяване.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Самото представяне на дебютния албум на група IVA започва малко по-късно, в главната зала на The Steps, където ще имате възможност да се докоснете до примамливия саунд и автентичната атмосфера на музиката на двете сестри – Ива Тодоров и Елена Тодорова. Сред гост-музикантите са: Магдалена Петрович – чело, Явор Милчев – бас, Себастиян Цолов на барабани и Мария Сопаджиева.

“Beautiful Madness” излезе в музикалните платформи през декември, за да зарадва всички меломани с въздействаща смес от джаз, фюжън, с елементи от инди-поп и рок музика.

Заедно с концерта ще бъде представена и изложбата «Beautiful Madness», създадена с помощта на BalkanExhibit.  Изложбата обединява седем български артисти (Теодора Георгиева, Стефани Стоева, Антония Георгиева, Радослав Кръстев, Алекса Стойкова, Денис Манев и Елина Иванова)  с еклектичните им визуални интерпретации, обеднени около идеята да допълнят със своите шедьоври тематиката на красивата музикална „лудост“ на група IVA. Фотографите и илюстраторите от Balkan Exhibit са подбрали специални творби – комбинация от черно-бели фотографии и илюстрации, които ще ги покажат на слънчевия покрив на Тhe Steps, като своеобразна част от откриващото събитие.

Повече информация можете да намерите на сайта на събитието:  https://live.eventtia.com/en/iva-beautifulmadness/HOME?fbclid=IwAR1HHqz7rzWuyBgvHDak2WtLH4bMaLQXVswACM7vYNi7DCgzRprR2zEQtXk