Трастена организират вълнуващо Хелоуин парти на 3-ти ноември

Познаваме производителите на малиново вино Трастена отблизо и ги следим отдавна. Освен с различния си бранд и подход към всичко, което правят, те бяха първия бизнес, който открито подкрепи LGBT кауза в Източна Европа с крещящите си етикети PRIDE LIMITED EDITION.

На 3/11- Събота Трастена празнуват 11-та реколта и 11 години с приятели и партньори. Заявката за партито е да превземат цяла фабрика, където да избираме измежду 3 етажа, 9 диджея, много тематични барове и зони, както и почерпка за всички преди полунощ.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Хедлайнър на събитието е ASAD RIZVI a.k.a SILVERLINING, който е един от най-обиграните Лондонски продуценти, с над 20 годишна история зад пулта. От както за първи път чухме ASAD, той е обиколил всяка страна и всеки добър клуб по света и е един от най-ангажираните артисти в tech-house диапазона, от който той постоянно излиза.

Очаква ни една силна вечер, защото това ще е единствения Хелоуийн в Събота, единственото място със специален етаж с LGBT сценография и нямаме търпение да сложим маските, защото единственото правило за вечерта е, че ще се допускат само маскирани и дегизирани гости.

И ние ще сме там, но няма да ни познаете.

https://www.facebook.com/events/1973583106021610/

Билети в besttickets.bg и мрежата на EVENTIM