Дара Екимова & ALMA със съвместен концерт на сцената на Кино Кабана в София

На 27.07. на сцената на Кино Кабана ще се качат две от най-талантливите млади лица на българската поп музика – Дара Екимова и ALMA. Заедно до тях на сцената ще свирят забележителните музиканти – Пламен Денчев, Стойчо Стоянов, Стю Иванов и Алекс Христов.

Това е първият съвместен концерт на младите изпълнителки. На него зрителите ще имат възможността да чуят изцяло нови аранжименти на авторските им парчета „Последен дъх“, „Бягам“, „Perfect“, „Close The Door“ и други, както и кавъри на любими техни песни.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Дара Екимова е позната на широката публика от телевизионните формати „X-Factor„, „Големите надежди“ и „Маскираният Певец„, а професионалната ѝ кариера набира неимоверна скорост през 2019, когато тя реализира съвместния си проект с Искрата – „Sagapao„. Само преди месец Дара откри концертa на тазгодишното юбилейно издание на София Прайд.

ALMA, която спечели любовта на феновете с песента си „Perfect“ е единствената българка, чиято музика се излъчва по MTV Hits. Към момента песента има около 6,5 млн. гледания, докато интересът към ALMA и нейното изкуство продължава да расте.

Билети за техният първи съвместен концерт може да откриете на Eventim или на място в деня на събитието – следващата сряда, 27 юли, от 18:00 в Кино Кабана.