Изследвай се за ХИВ в CheckPoint и вземи безплатна покана за GAY & QUEER Club Night в Tell Me

Нощният гей живот в столицата отдавна има и своята по-алтернативна страна, която оживява в любимият на всички ни Tell Me Bar. GAY & QUEER Club Night е първото ЛГБТИ събитие у нас, което акцентира основно върху музиката. Dance музиката се заражда именно сред ЛГБТИ общността – disco, house и techno жанровете тръгват от тъмните подземия на Ню Йорк, Детройт и Чикаго, където всякакви малцинствени групи са се чувствали свободни да изразяват себе си чрез танца, независимо от своята сексуална ориентация, пол, раса или обществено положение.

Днес, тези факти често биват забравяни, а dance музиката бива припознавана от същите онези хора, които в края на 70-те и началото на 80-те години на миналия век са я определяли като „гей музика за чернокожи“. GAY & QUEER Club Night има за цел да представи фактите, такива каквито са и за няколко часа да ни накара да бъдем себе си – свободни от предразсъдъци и напълно отдадени на танците.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Поредното издание на събитието ще се проведе на 24-ти ноември /събота/ от 23:00 часа в Tell Me, София, а зад пулта ще застанат DJ Kaloo и Moustache Love – двамата ще представят най-доброто от disco, house и techno музиката, за да ни накарат да се потопим в онази позабравена атмосфера на свобода, изцяло отдадени на танците и забавлението. Дрескодът е sport & fetish. Повече за събитието вижте във Facebook или от специалното ни интервю с Kaloo тук.

Не изпускайте възможността да се включите в инициативата на CheckPoint София, Фондация GLAS и Младежка ЛГБТ организация „Действие“ и да вземете своята покана за партито напълно безплатно, като единственото, което трябва да направите, е да се изследвате в CheckPoint София (ул. Цар Самуил 111) и да поискате от консултанта своята покана.

Вижте повече за инициативата на trustme.checkpointsofia.info

За резервации и запитвания: 0893 883 773