#TRANSlation: Как да правим секс с транс партньори (Съвети от транс момиче)

Харесвате си транс мацка и искате да правите секс с нея, но не сте сигурни какво би я задоволило или как да не я обидите, тъй като не се чувствате добре запознати? Това е статията за вас. (Любопитните също са добре дошли!)

Нечесто се натъквам на коментари от мъже, които са попаднали в неловки секс ситуации или не разбират къде грешат, стане ли въпрос за транс секс. Толкова много въпроси изникват при много стрейт или би/пан мъже: как да се отнеса с уважение? Какво би й харесало? Дали мога да я нарека ____ без да прегазя лука?

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Отговорът на всичко това, дори да не сте силно информирани с детайли около транс идентичностите е много прост. Просто следваме едничкото правило за добър секс като цяло – а това е добра КОМУНИКАЦИЯ.

Страх ви е да питате? Питайте. Давам ви гаранция, че резултатът от това ще е поне 10 пъти по-задоволителен от това да премълчите и да сгафите с нещо, което партньорката ви всъщност не намира за особено привличащо. Изговорете всички притеснения и когато всичко е на една страница – тогава е време да започнете.

Ето все пак и някои неща, които е добре да се вземат предвид:

  • Едно от тях е, че НЕ може да очаквате от транс момиче да желае на сто процента да бъде докосвана навсякъде.
    Много транс момичета не намират за комфортно да бъдат докосвани по половите органи – предпочитат да бъдат игнорирани. Естествено, много други се забавляват по-разкрепостено и нямат нищо против това. ( Питайте. П И Т А Й Т Е .)
  • Същото важи и за транс момчета и небинарни хора – зоната на комфорт на всеки транс човек варира и всеки приема тялото си на различно ниво. Начините да правим секс са много – открийте ги и вижте кое работи и за двама ви.
  • Също така – НЕ очаквайте от транс момиче да бъде пасивно по време на секс, само защото си я фантазирате по такъв начин. Ако тя ви каже не – уважете мнението й и не напирайте.
    Същото важи и за транс момчета – не всички ще “поемат юздите“ вместо вас – това са стереотипи и залогът ви върху това въобще не е сигурен.
  • Като всеки друг секс – съгласието е много важно и е нещо, което трябва да остане силно оценено и на първо място. Уверете се, че партньорът ви е съгласен с всичко, което възнамерявате да правите и бъдете готови да спрете с каквото и да е било, ако чуете думата “не“. Съгласието е секси.

Не по-малко важно от всичко останало е, да се уверите, че сте запознати с местоименията на партньора ви – кофти изказвания по време на секс могат тотално да убият настроението и атмосферата. Покажете, че ви пука. Важно е.

Ако се чудите как да се отнесете с транс момиче например – нека не забравяме, че да правите секс с нея, не е по-различно от това да правите секс с което и да е друго момиче – подходете по такъв начин и с тази менталност.
Ако сте мъж – да правите секс с транс момиче, не е нещо “гей“ и определено не е “фетиш“ (независимо какво сте чули).

Транс хората сме човешки същества като всички други и не очакваме по-специално отношение. Очакваме човешко такова. И го заслужаваме.