Форум за разнообразие и приобщаване на работното място на 31 март в София се отлага

Поради установените в България случаи на заразяване с коронавирус 2019 (COVID-19), както и наложените мерки за превенция на разпространението му, се налага да отложим във времето D&I форума The Company You Keep, предвиден за 31 март. Ще ви информираме, когато насрочим новата дата и ситуацията в страната се нормализира. Благодарим Ви за проявеното разбиране и се надяваме да се срещнем скоро!

Широко известно е, че успешните организации създават разнообразни и приобщаващи условия на работа на служителите, което включва активно участие на мениджмънта, фокус върху равноправието и равните възможности, както и акцент върху бъдещето и иновациите. Но как е възможно това да се постигне? Къде се започва? И с какви средства, особено в консервативна обществена и бизнес среда като българската?

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Първият форум за разнообразие и приобщаване на работното място D&I Forum в София, организиран от GLAS Foundation и Work It OUT, в партньорство с RG Foundation и Diversity Pays Off, ще се опита да даде отговори на тези и много други въпроси. Събитието ще се проведе на 31 март от 09:00 часа в Галерия „Структура“ (ул. „Кузман Шапкарев“ 9).

Събитието е насочено към топ мениджъри, HR директори и професионалисти, D&I мениджъри, както и професионалисти в областта на организационната култура, развитието на лидерството, ангажираността на служителите, обучението и развитието, планирането на приемствеността, привличането на таланти, глобалния бизнес, етика и интегритет.

Във форума ще вземат участие лектори от световни компании като EY, SAP, Accenture, KPMG, IBM и др. Те ще споделят своите перспективи и успешни истории в областта на D&I. Някои от тях са David Pearson (Глобален D&I директор в KPMG), Fleur Bothwick (EMEIA Директор Diversity&Inclusive Leadership в EY) и Marijn Pijnenburg (изпълнителен директор „Глобално развитие на бизнеса“ в IBM).

Основните акценти ще бъдат създаването на корпоративна култура, където всички принадлежат, превъзмогването на несъзнателните предразсъдъци, приобщаващото лидерство, ангажирането на съюзници да станат D&I шампиони и застъпници, обвързването на D&I с производителността.