Безплатни изследвания за гонорея, хладимия трихоматис и микоплазма в Checkpoint

В партньорство с Националния център по заразни и паразитни болести, Checkpoint София дават възможност за безплатни изследвания за гонорея, урогенитална хламидийна и микоплазмена инфекция през ноември и декември 2018 година. Това са едни от най-разпространените сексуално предавани инфекции, които ако не се диагностицират и лекуват навреме, могат да доведат до редица усложнения в човешкия организъм.

Изследванията са за сексуално активни мъже и жени на възраст от 18 до 49 години. Те се извършват чрез молекулярни методи, които са най-достоверните и най-широко използваните тестове за въпросните инфекции. Освен това, изследванията се извършват в рамките на научно изследване, свързано с репродуктивното здраве.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

За да си направите изследванията е нужно да посетите Checkpoint София, където ще се консултирате със специалист. Той ще ви предостави тампон/контейнер, чрез който да вземете проба в домашни условия и ще ви инструктира за лабораторията, на която да отнесете пробите си. Резултатите може да проверите 10 работни дни, след предаване на пробите.

За повече информация и въпроси: тел. 02 952 33 99.