Искрено и лично с френския диджей, който ще разтърси София в събота вечер

Тази събота за пръв път у нас пристига френският диджей Karl Kay, който ще забавлява гостите на второто парти от поредицата нощни събития на PROUD.bg в Yalta Club. Музиката му е еклектичен микс от трайбъл мотиви и вокален хаус с примеси на техно – все звуци, които ще ви заредят с достатъчно енергия за много целувки през цялата нощ.

Въпреки, че дълбоко уважаваме професионалните качества на диджея, не можахме да скрием любопитството си и му зададохме и няколко по-интимни въпроса. Ако и вие искате да знаете коя е любимата част от собственото му тяло, например, хвърлете едно око на интервюто по-долу.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Как стана DJ?

Винаги съм обичал музиката и отдавна съм част от клубната сцена, но започнах да пускам преди 3 години.

Кой и какво те вдъхновява?

Вдъхновението ми идва от южноамериканската музика, която е много празнична и енергична. Обожавам бразилските и мексиканските продуценти, защото те влагат слънце в музиката си. Но обичам и техното, така че собствената ми музика е микс от перкусии и жизнерадостен вайб с привкус на техно и ъндърграунд звуци.

Каква е рецептата ти за яко парти?

Това е лесно – добра музика! Най-важното нещо е това. Но също и добра комбинация от участници. Симпатични и весели момчета, които са там, за да се забавляват.

Къде се случи последната ти френска целувка?

В леглото, тази сутрин!

Кое е най-екстравагантното нещо, което си правил?

Един ден се почувствах тъжен и депресиран, затова реших да си купя самолетен билет и да отида на двуседмична почивка на другия края на планетата.

Коя дива би взел със себе си на самотен остров?

Любимата ми дива е Кайли Миноуг. Тя е секси, умна, приятна и от нея винаги струи положителна енергия. Обичам тази жена!

Най-странното място, където си се целувал?

Най-странното място? Наистина не знам. Няма странно място за целувки. Но бих отговорил така: първия път, когато целунах момче пред родителите си.

Любимата ти част от тялото ти?

Може би очите ми. С очите си можеш да кажеш всичко. И когато си на 80, очите ти са същите.

Първото нещо, което те привлича в някого?

Усмивката. Обожавам красива усмивка.