Френски целувки ще държат София будна цяла нощ на второто PROUD.bg парти

Камера. Действие. Целувка. Френска при това. Започнете да репетирате още отсега, защото второто парти от поредицата нощни събития на PROUD.bg ще бъде на тема French Kiss. Сещате се какво имаме предвид, нали? Започваш леко небрежно, продължаваш по-настойчиво, но нежно, докато постепенно увеличаваш темпото до… е, вие си знаете. Това са основните съставки на всяка истински незабравима френска целувка. Каним ви да ги смесите във всички комбинации на дъгата за една по-различна събота вечер – 17 март /събота/ в Yalta club.

Специален гост DJ на партито ще бъде французинът Karl Kay. Неговата музика е еклектичен микс от трибални мотиви и вокален хаус с примеси на техно – все звуци, които ще ви заредят с достатъчно енергия за много целувки през цялата нощ. За себе си казва, че обожава австралийската звезда Кайли Миноуг, защото е секси, но изтънчена. А перфектната си фигура поддържа с тренировки във фитнеса пет дни седмично. В това може да се убедите сами на партито, а скоро в PROUD.bg очаквайте негова ексклузивна фотосесия и интервю, с които ще ни разкрие малко повече от себе си.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

https://www.instagram.com/p/BeqXENRjSjC/?hl=en&taken-by=dj_karl_kay

За доброто настроение ще се погрижат и go-go танцьорите начело с Pau Sanz, който идва директно от Мадрид, за да придаде малко испански послевкус на френската вечер. Малко преди партито ще може да го опознаете по-отблизо в специално интервю и фотосесия за PROUD.bg. За френското неглиже на всички танцьори ще се погрижи немската фетиш марка дрехи Barcode.

https://www.instagram.com/p/BcFDc8cl8Yz/?hl=en&taken-by=pausanzsanchez

Отваряме устни в 23:00 ч. Билети може да купите само на входа на Yalta на цена от 20 лв.

Онези от вас, които бяха на първото PROUD.bg парти и имат селфи или видео, с който да го докажат, ще получат вход на половин цена! За да влезете в гест листата, изпратете ни своите имена заедно със снимката и/или видеото, на които трябва да се вижда ясно лицето ви, на имейл info@proud.bg.

А в периода между 23 февруари и 11 март през Facebook страницата на PROUD.bg може да се участвате в игра за 3 безплатни билета. Mwah!