Втората среща на групата за личностно развитие на „Действие“ ще се състои на 19 октомври

Втората среща на групата за личностно развитие на Младежка ЛГБТ организация „Действие“ InsideOut ще се състои на 19 октомври от 18:00 часа и все още има останали малко места за записване. Ако желаете да се включите в групата, трябва да попълнете следния формуляр: https://docs.google.com/forms/d/1vgOQqIAeahTUOllHAKP0oWHAKkQOfkN_ymiMzzisxcY/edit

В групите за личностно развитие всеки участник ще получи възможност да погледне на преживяванията и предизвикателствата си от друг ъгъл и по този начин, в защитена среда, да открие ресурсите си и да усъвършенства себе си.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Групата цели обогатяване на собствения емоционален и личностен опит, усъвършенстване на уменията за справяне, динамика и развиване на взаимоотношения, преживяване, осъзнаване и развиване на личностни особености, ценности и качества, развиване на емоционалната интелигентност и интегриране на опит през преживяне от работата в групата и отнасянето му към реални ситуации.

По време на групите ще се използват разнообразни методи и техники за работа – раздвижващи игри, ролеви игри, казуси, дискусии, работа в група. Водещи на групата са Анна Донева и Йоана Николова. Продължителността на груповите сесии ще бъде 3 часа. Групата ще се среща неделно в продължение на 2 месеца в общностния център Rainbow Hub (София, Любен Каравелов 24, ет.1) . Капацитетът е 15 човека. Единственото условие за включване е входящо интервю с водещите.

За повече информация може да се свържете с Младежка ЛГБТ организация „Действие“.