Безплатен билет за партито на VAULT в Yalta срещу ХИВ тест в Checkpoint Sofia

Кой е казал, че есента не е подходяща за парти? Ще се уверим в противното на 06 октомври 2018 г. (събота) в 23:00 с HIGH VOLTAGE PARTY, което този път ще се проведе в Yalta Club. Нощното заведение е популярна локация както сред многобройните почитатели на електронната денс музика у нас и зад граница, така и сред световноизвестни хаус диджеи и продуценти, които често гостуват и радват местната публика.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Не е за подценяване и опита на организаторите VAULT в сферата на алтернативния модерен ентъртейнмънт в България. За доброто настроение през октомврийската нощ ще се погрижат DJ Tony Louis (новата сензация на сцената и свежо попълнение в редиците на VAULT) и DJ Sunny (познат на широката публика със съвместната си изява с израелската звезда Sagi Abitbul и участието му на Sexy Shooters Party и Francoise Sagat Party), които обещават атрактивен и стегнат микс от нови и популярни тракове. За естетическата наслада ще бъдат отговорни множество go-go boys, сред които Miguel – носител на титлата Мистър Гей Австрия 2017 и провокативната италианска драг кралица Ame P.

Билети на входа на YALTA CLUB във вечерта на партито. Цена: 20 лв.

Не изпускайте възможността да се включите в инициативата на CheckPoint София, Фондация GLAS и Младежка ЛГБТ организация „Действие“ и да вземете своята покана за партито напълно безплатно, като единственото, което трябва да направите, е да се изследвате в CheckPoint София (ул. Цар Самуил 111) и да поискате от консултанта своята покана.

Вижте повече за инициативата на trustme.checkpointsofia.info

За резервации и запитвания: 0893 883 773