София Прайд бизнес форум: Вашата общност, вашето семейство

Фондация GLAS има удоволствието да сподели, че ще стартира Прайд месеца с първия София Прайд Бизнес Форум: Вашата общност, вашето семейство!

Форумът ще се проведе на 17 май 2023 г., сряда, във Файненшъл Таймс България. Денят отбелязва и Международния ден срещу хомофобията, бифобията и трансфобията, което прави това събитие още по-специално.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Очаква ви полудневно събитие с вдъхновяващо съдържание и два панела, посветени на значението на изграждането на принадлежност, разнообразие и приобщаване на ЛГБТИ+ хората на работното място.

Ще имате възможност да почерпите опит от първа ръка от компании, които са подкрепяли София Прайд през годините, както и от нови бизнеси, които процъфтяват благодарение на своите ценности за приобщаване. И, разбира се, денят ще завърши със страхотен коктейл и сесия за създаване на полезни контакти.

Присъединете се към нас, за да отпразнуваме Прайд месеца, да се учим от лидери в бранша и да изградим общност, която цени разнообразието и приобщаването. Нямаме търпение да ви видим там!

Организиран от фондация GLAS и платформата Work It OUT, това е първият бизнес форум на София Прайд. Подробна програма ще бъде на разположение в края на април. Събитието ще се проведе на английски език без езиков превод, а форма за регистрация ще откриете тук.