RuPaul’s Drag Race викторина на 21 февруари в Rainbow Hub

Коя е крилатата фраза на Shangela? Кои кралици се класираха в топ 3 на четвърти сезон на RuPaul’s Drag Race? С коя кралица прословутата Miss Vanjie имаше екранен романс?

Ако можете да отговорите на въпроси като тези, чувствайте се поканени на специалната RuPaul’s Drag Race викторина, с която Фондация GLAS ще даде начало на предстоящия 12-ти сезон на известното драг риалити шоу. Викторината ще се проведе на 21 февруари (петък) от 19:00 ч. в Rainbow Hub (ул. Любен Каравелов 24, София), седмица преди премиерата на шоуто. Домакин ще бъде Hungry DIVAstation – един от призьорите на последния LOVE Affair Ball by The GLAS Foundation.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Викторината ще тества знанията на феновете по RuPaul’s Drag Race herstory. Само онези, които истински разбират значението на думите Charisma, Uniqueness, Nerve и Talent, ще преодолеят предизвикателствата и ще грабнат наградите, които от Фондация GLAS са подготвили.

Входът е свободен. Викторината ще се проведе на български с английски превод.

Инициативата е част от проекта „Рейнбоу хъб“, който се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта „Рейнбоу хъб“ е овластяване на ЛГБТИ+ общностите за реализиране на застъпнически действия.

https://www.facebook.com/events/161715241913765/