Прожекциите на 11 сезон на RuPaul’s Drag Race се изместват в петък в Rainbow Hub

Всички прогнози сочат, че тази година пролетта ще настъпи рано… като под пролет разбирайте 11-ия сезон на драг риалити формата RuPaul Drag Race.

След шеметния успех на седмичните прожекции на All Stars 4, Фондация GLAS организира публични гледания и на новия единадесети сезон на популярното драг риалити с медийното партньорство на PROUD.bg.bg. Предаването се измества в четвъртък по VH1, затова седмичните прожекции ще се провеждат всеки петък в Rainbow Hub (ул. Любен Каравелов 24), от 20:00 ч. Първата прожекция се пада навръх Баба Марта, точно на 1 март.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Водещ на събитията ще бъде отново Ally Witch със специалното участие на Miz Area. Всяка прожекция ще е съпътствана с изненади и игри, създадени специално от Стоян Лесев, администратор на най-голямата Facebook фен група на предаването у нас – RuPaul’s Drag Race Bulgaria. Очаквайте както подобава и липсинкове на живо, а ако и вие искате да покажате възможностите си пред местната публика или просто да дебютирате новата си драг персона, не се колебайте да се свържете с Ally, за да ви запази място под прожекторите.

Ще ви очакваме румени и засмени… and may the best Penda win! И не забравяйте да типнете Ally с мартеници.