An athlete drinking water during his workout. [url=/file_search.php?action=file&lightboxID=14763454][img]http://blog.michaelsvoboda.com/DowntownGil.JPG[/img][/url]

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ВОДА С КОЛАГЕН ЗА ПЕРФЕКТНА ФИЗИЧЕСКА ФОРМА

Qwell вода с колаген е напълно иновативна напитка, която е специално създадена за всички, които искат да поддържат младежки вид и добра форма. Qwell е първият по рода си продукт със съчетание на колаген и вода, пречистен по специална технология за ултрафилтрация. За разлика от много други напитки, qwell не съдържа подсладители, консерванти или добавени аромати.

Всяка глътка от нея осигурява здраве и красота всеки ден. Добрата хидратация е изключително важна за цялостното функциониране на организма. Когато хидратираме тялото си с qwell, добавения в нея колаген Peptan ® предоставя още ползи.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

An athlete doing push ups on a pier with a bridge in the background. [url=/file_search.php?action=file&lightboxID=14763454][img]http://blog.michaelsvoboda.com/DowntownGil.JPG[/img][/url]

Qwell действа отвътре и ефикасно възстановява колагеновите запаси в тялото, които се изчерпват с течение на времето. Спомага за укрепването на колагеновата матрица в епидермиса. Благодарение на подобрения баланс на течностите в организма, кожата изглежда по-свежа, по-млада и е по-малко склонна към образуване на бръчки и фини линии. Новото поколение вода има и още предимства: колагенът е с научно доказан благоприятен ефект върху съединителната тъкан на тялото. Оказва положително въздействие върху регенерирането на мускулите и подобрява общото физическо състояние. Известно е, че липсата на колаген може да доведе до намалена костна плътност и до повишен риск от фрактури, особено при хора в по-зряла възраст. Qwell може да спомогне за намаляването на тези рискове.Brand_Images_ (12)-1 (Copy)

Положителните ефекти на qwell я правят подходяща напитка също за спортисти и любители на фитнеса. Изключително важна е ролята на колагена за функцията на мускулите. Молекулите на колагена осигуряват силата и структурата на мускулните влакна, нужни за тяхното функциониране през целия ден. Колагенът в тялото постоянно се възпроизвежда, но след 25-годишна възраст този процес се забавя, като прогресивно отслабва с годините. Затова лекарите препоръчват допълнителен прием на колаген за всички преминали 30-годишна възраст.

Редовният прием на qwell вода с колаген предоставя редица здравословни ползи –допринася за подобряването на костната плътност, намалява болките в ставите, напрежението в мускулите и повишава усещането за тонус.

Тялото ни има нужда от достатъчен колагенов запас, а водата е негов основен градивен елемент, който поддържа добротво му функциониране. Сега можеш да си осигуриш едновременно и двете – и то в перфектно съчетание!