Ново горещо попълнение в програмата на HGTV

Телевизионният канал HGTV увеличава температурата с неочаквана нова поредица – „Трансформации в Лас Вегас„. Танцьорите от „Тъндър фром даун ъндър„, заедно с интериорната дизайнерка Кели, ремонтират домове в бляскавия стил на Лас Вегас от 25 октомври.

През нощта таньори, през деня строители-занаятчии – Бен Клиъри, Дан Патерсън, Лиъм Блек и Малик Уилс-Мартин работят с известния интериорен дизайнер Кели Стоун и превръщат домовете на клиентите си в модерни жилища.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Шестте едночасови епизода представят стил, вдъхновен от едни от най-популярните пространства в Лас Вегас – казината, включително декадентски полилеи, бар-плотове, балюстради по поръчка и абстрактни произведения на изкуството, включващи боя и танцьор без риза.

Покрай това момчетата ще споделят със зрителите и някои „австралийски изрази„, които ще илюстрират възходите и паденията на всеки ремонт от поредицата. Макар да заблуждават с добрия си външен вид, те са талантливи търговци и строители.

Премиерата на „Трансформации в Лас Вегас“ е по телевизионния канал HGTV, част от портфолиото на Warner Bros. Discovery, а нов епизод се излъчва всяка сряда от 22:00 часа.