МИТОВЕ И ФАКТИ ЗА ПЕНИСА

Всички сме чували какви ли не митове и легенди за пенисите. Защо, според вас, жените са толкова лоши в паркирането, например? Ами, защото цял живот ги лъжат колко са 16см.

Ако се зачетем в мъжките профили в сайтовете за запознанства, ще намерим разнообразни любопитни факти и впечатляващи размери – всички са над 16см, някои едвам си ги събират в панталоните, а трети направо си отглеждат Триглавата ламя между краката. В тази връзка решихме да споделим с вас няколко научни факта за този така обичан от нас орган. И като стана дума за размер, да започнем с факт №1:

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 
  1. Средностатистическият пенис е с размер около 12.7см (в еректирало състояние). Да, знаем колко тъжно звучи това, но е време да приемем истината. Нека гледаме от позитивната страна – малък или не, поне го има. Пък и използван правилно, винаги може да свърши добра работа – все пак лакомията е сред най-големите грехове! Разбира се, не казваме, че на всички са им по толкова. Има и доста по-надарени господа и сме благодарни, че ги има, но за съжаление те далеч не са мнозинство.
  2. Пенисът не е мускул. Не, пенисът не е мускул (така че няма нужда да го тренирате). Той е създаден от обикновена тъкан, която се удължава и втвърдява по време на ерекция. Той не е мускул, няма да заякне като го употребявате по-често, но пък и мускулна треска няма да след натоварване. Най-много да се претърка.
  3. Най-добрия метод за постигане на ерекция – да се отпуснете. Когато има някакъв проблем с постигането или задържането на ерекция, най-добрият съвет, който можете да получите, е просто да се отпуснете и да се опитате да не се притеснявате за нищо. Когато се притесните и напрегнете, кръвните телца, които изпълват пениса с кръв, се затварят и няма как да се постигне ерекция. Така че просто издишайте, релаксирайте, концентрирайте се върху партньора си и спокойно се опитайте да се възбудите. Няма да е зле и той да ви помогне като ви докосва, гали и т.н.
  4. Вечният дебат за обрязания пенис – намалява ли насладата или не? Е, по тази тема научен факт нямаме. Дебатът все още продължава! Някои твърдят, че когато пенисът е обрязан, сенситивността се намалява, а други твърдят точно обратното. Разбира се, има и трети, според които пък промяна изобщо няма. Ние не можем да дадем точен отговор, но пък можем да посъветваме всеки да се радва на пениса си такъв какъвто е и да го използва с кеф и нежност – все пак само по един си имаме.

Какъв е изводът? Пениси всякакви – някои по-големи, други по-малки. Някои невъзпитани, а други – с чувство за хумор. Но все пак нека не забравяме, че пенисът не се разхожда сам по улицата – той си има собственик и обикновено този собственик има повече принос за това дали ще ни хареса вечерта или не.