Мини BOOM Кабаре в MAZE

Живата сцена винаги вълнува и оставя спомени, когато излезем в петък вечер, понякога искаме нещо повече от пиене и музика. Може би шоу, театър, комедия, може би провокация или визуално изкуство. Нещо, което да запомним, нещо за което да говорим с дни. Кабарето е точно това лудо, шарено шоу, което съчетава в себе си много различни изкуства под шапката на едно вечерно шоу.

BOOM Кабаре София е първото по рода си шоу, което се осмелява да събере на една сцена комици, циркови артисти, музиканти и драг артисти.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Задава се още едно Мини BOOM Кабаре, което също като съвременните камерни кабарета в Сохо Лондон ще бъде основно Бърлеск и Драг шоу пълно с много комедия и провокация. Дали българската публика е готова за това може да си отговорите сами на 09.04.2022. в клуб MAZE, София. За една вечер кубът ще се превърне в малко ъндърграунд кабаре и ще остави публиката усмихната дълго след шоуто. Най-накрая и у нас можем да видим драг извън гей баровете, в едно кабаре с класически бърлеск и стенд ъп комеди.

Теди Гууд се впуска да организира кабаре в България след 3 години работа в Лондонските шоу програми. Теодора Кулева-Гууд е позната, като актриса от театъра и сериала „Откраднат живот“ преди да замине в Англия и да открие цирка и кабарето. Може би трябва да споменем, че е внучка на големия Тодор Колев и сигурно затова носи шоуто в себе си. Теди провокира и понякога шокира публиката със смелите си решения и BOOM Кабаре е определено едно от тях.

Част от интригуващата шоу програма са победителката от Benediction Drag Race 2022 – Enigma и креативната драг дива Соларис Ваджейджей Луна.