И новата драг кралица на България е…

 
BHK Banner
 

Изминалата нощ бе белязана от най-горещото драг събитие на годината – Benediction Drag Race 2022 и вече победителката е ясна… или по-скоро победителкиТЕ. След най-ожесточената битка за короната, която това състезание е виждало, Енигма и Африка Бенедикшън бяха обявени за победителки, с което те се включват към шармантните красавици Авра и Малина Янк.

Състезанието премина в няколко кръга – индивидуално изпълнение, haute couture дефиле и, разбира се, лип синк битка за короната. Освен победителките, на финала публиката се наслади на изпълненията на Кармен Лопез Санчез, която спечели специална награда за цялостен принос за драг сцената и Моника Лока, която впечатли дори и най-строгият член на журито. На косъм от финалната четворка бяха младите и талантливи Дакота Ст. Клеър и Холи Трекс.

Освен с двойната коронация, публиката бе изненадана от новината, че Дженифър Бенедикшън се оттегля от драг сцената. Това обяви самата тя преди церемонията по избор на победител. Въпреки че не знаем кога отново ще видим червенокосата красавица, която преобърна родната драг сцена на 180 градуса, можем да сме сигурни в едно – конкурс догодина ще има!

От както започнах да се занимавам с драг преди почти 10 години ми е било мечта да спечеля корона. Вложих изключително много време, труд и мисъл в конкурса и съм много горда, че усилията ми бяха разпознати и наградени! Както се видя, емоцията ми беше огромна и благодаря на всички, които не само дойдоха да ме подкрепят, а и идват системно по драг партита и подкрепят нашето изкуство!“ сподели Енигма ексклузивно пред PROUD.bg. Секунди след емоционалният финал на Benediction Drag Race 2022 Африка призова всички да вярват в себе си и да опитват отново и отново, защото мечтите се сбъдват!

Освен чест, за мен е и голяма отговорност да бъда част от семейството на коронованите кралици. Винаги, когато излизам на сцена, държа да зареждам хората, да ги забавлявам, да ги карам да забравят за всичките си проблеми и да избягат от реалността. Това е моята цел и моето послание към хората. Бъдете добри и правете любов.“ коментира Африка победата си. Тя добави: „За мен конкурсът тази година беше изключително емоционален. Изпълнен с много адреналин, малко напрежение и прекрасни моменти, споделени с най-близките ми хора и всички останали, които бяха част от това изживяване.

Вечерта беше прекрасна и изпълнена с емоции, а ние нямаме търпение да видим висините, които двете кралици ще покорят!

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина