Benediction Drag Race ще се проведе тази събота

Четвъртото издание на единствения в България конкурс за драг артисти Benediction Drag Race ще се проведе тази събота, 3 февруари. Организатор на конкурса е едно от най-разпознаваемите имена на родната драг сцена – Дженифър Бенедикшън, която обещава тазгодишното издание да е по-грандиозно от всякога.

След изненадващата двойна победа, в която Енигма и Африка Бенедикшън грабнаха короната, 8 кралици ще се впуснат в битка за титлата на следващата драг звезда на България. Към момента имената на участничките се пазят в тайна, но е ясно кои ще са хората, които ще застанат рамо до рамо с Дженифър Бенедикшън, за да определят коя кралица ще грабне короната на Benediction Drag Race 2024.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Benediction Jennifer (@benediction_jennifer)


Милен Данков – професионален танцьор и хореограф на световно ниво. Той е работил с всяка звезда на родния шоубизнес и е създавал най-главозамайващите танцови пърформанси. Малка част от биографията му са работата с руския балет Тодес, балет Сатен, музикалната сензация Евровизия, реалити форматите Мюзик айдъл, VIP Dance и X Factor. Той е професионалист и перфекционист до мозъка на костите си.

Тория има повече от 10 години професионален опит като музикален изпълнител в България и чужбина. Тя обича алтернативната култура и подкрепя талантливите и различни хора, и определено разбира от това как трябва да изглежда едно парти. Тя е генерален мениджър на един от най-бързо развиващите се парти брандове в страната – EXE! Основна част от добре познатите проекти EXE CLUB, EXE BEACH, Elrow, EXE епизоди и фестивали.

Мила Роберт – едно най-разпознаваемите лица на музикалната сцена. Мила е артист, който винаги изненадва феновете си с всеки нов проект и неповторимата си естетика. Тя е част от артистите, които излизат на сцената на София Прайд всяка година и е застъпник за правата на ЛГБТИ+ хората в България от началото на кариерата си.

Benediction Drag Race 2024 ще се проведе тази събота, 3-ти февруари, в Пиротска 5 ивент център, а билети за събитието ще откриете на bilet.bg тук.