Лидерландия се създава

Младежка ЛГБТ организация „Действие“ обявява началото на платформата за активни граждани „Лидерландия“ със събитие този четвъртък, 9-ти декември, в The Steps. Макар и планирана да работи изцяло онлайн, още отсега „Действие“ си поставят си за цел Лидерландия да бъде и общност на хора, решени да добият нови знания, които са вдъхновени и подкрепени по пътя в изграждането на малките-големи промени, които правят България приемащо и достъпно място за всеки от нас. Събитието е предназначено за активни граждани, които се интересуват и желят да се развиват в темата равнопоставеност и включване на уязвими групи със специален фокус към младежи от групите на ЛГБТИ общността, ромската и глухата общност.

Какво е Лидерландия и как да се включите? Какво ще бъде съдържанието на платформата? Отговори искрено и лично с организаторите и създателите на платформата на живо по време на събитието.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Събитието ще се осъществи присъствено при спазване на действащите противоепидимични мерки, като за целта трябва да разполагате и представите валиден европейски зелен сертификат за COVID-19, удостоверяващ преболедуване, завършен ваксинационен курс или резултат от отрицателен антигенен или PCR тест.