Лесбийска двойка запали сватбените си рокли на впечатляваща церемония

Ейприл Чои и Бетъни Байрнес са заедно от седем години и сключиха брак на 13-ти октомври в Айова. Артистичната двойка се занимава професионално с огън и други специални ефекти, които използват за моделски фотосесии. Освен това, Чои държи световен рекорд в книгата на Гинес за най-прецизно използване на камшик.

За невероятното огнено изпълнение на сватбената си церемония, Ейприл и Бетъни избират специални рокли, които са с части, които лесно се отделят една от друга. Освен това, двете наемат голям екип от експерти и медици, които присъстват на събитието и се грижат за сигурността и безопасността на булките. За невероятните снимки се грижи фотографа Майкъл Хуанг от Кукини Студиос.

 
L’N’Q: House & Disco
 

За съжаление, красивата двойка стана жертва на множество хомофобски коментари и атаки в интернет пространството. Чои коментира: “Получих много смъртни заплахи. Някои хора твърдят, че са благодарни на Бог, че двете сме започнали да горим още преди да отидем в ада. Няколко мъже пък ми казаха, че е трябвало да бъда изнасилена преди сватбата, за да си избера съпруг. Най-голямата опасност от сватбата ни не беше огъня, а това че сме еднополова двойка. Днес в САЩ съществуват повече смъртни случаи, базирани на хомофобия, отколкото от огнени номера и акробатики.”