Какво не те научиха за секса в училище?

На 27 октомври, фондация Билитис организира дискусия на тема „Какво не те научиха за секса в училище?“ със специален гост Ванина Цонева, която не само е част от ЛГБТИ+ общността, но и сертифициран сексолог към Somatica Institute, San Francisco, който е сертифициран от The American College of Sexologists. Ето и какво може да очаквате на събитието:

Всички сме изпитвали ужасът по време на час по здравно образование – ужасяващи снимки на полово предавани инфекции, молби за въздържание и учебна програма, която изпраща нескритото послание, че между хората съществуват само хетеросексуални, цисджендър, моногамни отношения.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Заповядайте за приятна неформална дискусия за безопасните сексуални практики, границите, съгласието, желанията, фантазиите, удоволствията и др. Нашата цел е да ви помогнем да взимате здравословни, безопасни и информирани решения, за да можете да се насладите на секса, независимо от вашата джендър идентичност и сексуална ориентация.

Събитието е подходящо за всички над 14 годишна възраст. Също така, поради новите приети мерки ще се допускат само лица, които са ваксинирани или преболедували COVID-19, удостоверено с валидни документи или представят отрицателен резултат от проведен до 72 часа преди влизане в обекта/мероприятието PCR или антигенен тест (до 48 часа преди влизане).

Събитието ще се проведе на 27 октомври от 19:00 в Rainbow Hub. Повече информация тук.