Гей мъж бе ограбен и пребит до неузнаваемост в Сан Франциско

Гей мъж е бил нападнат пред популярен бар в Сан Франциско рано сутринта в неделя. Той е с тежки вътрешни и външни наранявания и е получил сърдечен удар.

В нощта на 4 февруари, когато Бари Майлс напускал популярното заведение „Пауърхаус„, двама мъже го нападнали и откраднали портфейла му. В Инстаграм той сподели шокиращи снимки, на които се вижда окървавеното му, посинено, натъртено и подуто лице, поради което е трудно да бъде разпознат.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Лицето ми се удари в тротоара„, пише той в Инстаграм. „Поради това имам избит преден зъб и малка фрактура на врата„.

Също така каза, че е получил и инфаркт поради висок холестерол, заради което се е наложило да му бъдат поставени два коронарни стента.

По данни на полицейското управление на Сан Франциско в неделя, 5 февруари, минути след полунощ на близката улица Лангтън е била извършвана проверка, съобщава San Francisco Standard.

Пострадалият не е бил в състояние да предостави подробности относно това, което е довело до нараняванията му„, казват от полицията пред медиите.

ЛГБТИ+  активист от района на залива на Сан Франциско създаде страница в GoFundMe, за да събере пари за Майлс. Гари Вирджиния пише в описанието на страницата за набиране на средства, че Майлс е самонает, и моли за дарение с всякакъв размер, за да помогне на Майлс да се възстанови.