Спечели пътуване до Europride Malta с Mastercard

Третото издание на Смей се с GLAS беше цунами от смях и сълзи, куиър стенд ъп комеди шоуто събра над 500 човека в клуб City Stage.

„Казват, че 3 е за щастие, а ние смятаме, че 4 си е на любов. И точно това ще направим. За четвърти път ще си поговорим за темите на общността през ирония и смях.“

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 
Фондация GLAS ни събира още веднъж изцяло по любов за да ни забавлява в една много смешна куиър стенд ъп комеди вечер. Един от посетителите ще си тръгне с широка усмивка не само заради програмата, но и заради голямата награда, предоставена от партньора на събитието Mastercard – безценно преживяване на EuroPride 2023 в Малта за двама, с включени самолетни билети и настаняване.

Всичко, което трябва да направиш, за да участваш в томболата, е да си закупиш билет за събитието от касите на EasyPay или онлайн.

Четвъртото издание на Смей се с GLAS ви очаква в денят преди София прайд – 16 юни, 19:30ч. в SOFIA LIVE CLUB.

Какво ни очаква в заветна вечер? Петя Савова със жизненоважни съвети „как да не бъдеш тъп“, Александър Иванов и неговите преживявания от Люлин до Барселона, Драго Баго и една романтична история за истинска любов и пълнен фазан. Александър Цеков и нашата любима мис BULGAYRIA, Диана Димитрова за краят на клишетата и оксимороните, Галя Петкова за разбирането, приемането и лоста за тупане на килими.