Участвай в активистката академия на Фондация „Билитис“

Ти си част от ЛГБТИ+ общността и искаш да научиш повече за това как да бъдеш успешен активист по време на COVID-19? Искаш успешно да привличаш други хора като себе си, да изграждаш общност от активисти и да правите чудеса заедно?

Необичайната ситуация изисква необичайни действия, затова фондация Билитис организира тридневна академия за активисти, която ще събере 15 човека от общността, които имат желание да се развиват в сферата на активизма и организирането на ЛГБТИ инициативи, и то по време на пандемия.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

В рамките на три дни участниците ще имат възможността да придобият знания по теми като ЛГБТИ терминология и права, както и да изградят общи активистки умения за работа с общности и как практически да реализират общностни инициативи. След Академията, ще могат да разработят свои собствени проекти и инициативи, които ще бъдат подкрепени от активисти с дългогодишен опит в областта.

Академията ще обхваща дните 26, 27 и 28-ми март и ще се проведе съвсем близо до София, при спазване на абсолютно всички противоепиемични мерки. Всички разходи за участието ще бъдат изцяло покрити от Фондация Билитис. Местата за участие са ограничени. Може да се регистрирате за участие тук.