ТЕСТОСТЕРОНЪТ СПАДА С ОСТАРЯВАНЕТО. КАКВО ДА ПРАВИМ?

 
Sofia Pride 2023
 

Остаряваме бавно. Мисълта е тревожна и често се изразява във физически предизвикателства, по-честа умора и неспособност да устоим на тренировчния си режим във фитнеса. Учудващото при тези открития е, че дори нормално да „не се чувствате“ стар, все пак знаете, че не сте мъжа, който бяхте. Какъв е проблемът? Може да е спад в нивата на тестостерона.

Повечето хора не си дават сметка, че тестостеронът е жизненонеобходим за поддържане на цялостното добро здраве хормон. Със спада на нивата му мъжете започват да изпитват постепенно намаляване на мускулната плътност, размер и сила. Тестостеронът стимулира използването на телесните мазнини за енергия и ви поддържа слаби. Обратно ниските нива на тестостерон се свързват с напълняване, диабет, умора, депресия и сърдечни заболявания.

Тестостерон-заместващата терапия е един възможен начин да се справите със ситуацията, но тя се извършва под лекарски наблюдения и има спорни мнения дали е ефективна или не. Истинският трик е да накарате тялото безопасно да започне само да произвежда повече от хормона.

Група учени от Масачузетския университет са близо до целта. Те са създали безопасна и ефективна добавка, която всъщност задейства тялото да създава тестостерон по естествен начин. Добавката се казва Test X180, и не е тестова версия, а официално в продажба.

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина