DJ KALOO

Sofia Pride After Party 2023

След шествието на София Прайд оставаме #ЗАЕДНО за една изпълнена с емоции парти вечер.

Официалното Sofia Pride After Party започва в 22:00 часа, в страхотната нова локация – ТОПЛОЦЕНТРАЛА, на ул. Емил Берсински 5. Очакват ви две зали с различна музика и външна зона.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Организаторите от The Steps, VAULT – The Next Level и PROUD.bg са подготвили многоцветна програма, за да отпразнуваме деня точно както обичаме – заедно и с любов!

Специален гост на партито ще бъде сексапилният DJ Mario Beckman от Бразилия, който идва със специалната подкрепа на Absolut. Кариерата на Марио в театъра и танците носи богата музикална култура, която се усеща в неговите сетове. Талантът, открит преди почти 2 години, завладява хиляди фенове, които са се докосвали до неговата музика в Бразилия, САЩ, Панама, Чили и Мексико. Забавление, емоции и много настроение са основните усещания, които можете да очаквате от DJ Mario Beckman.

Зад пултовете ще застанат също DJ KALOO от LOUD’N’QUEER, .BEL и диджеите на любимото ни Shame Party. И, разбира се, партито не може да мине без екзотични go-go boys и екстравагантни драг кралици.

Билети може да закупите тук и от The Steps на ул. Братя Миладинови 12, а повече информация може да откриете и на телефон 0889 96 70 70 или във фейсбук събитието. Побързайте, защото количествата са ограничени. Партито е 18+.