Новото издание на партито Brutalism ще се проведе на 2 април във Фабрика 126

На 2 април във Фабрика 126 (бул. Мария Луиза 126) ще се проведе дългоочакваното ново издание на партито Brutalism, организирано от Revolt. DJ-ите, които ще участват са FURTHER INTENTION, DKFSK, MARTIN DENO, MODERN ABUSE и VER:TEX. Ще бъдат пуснати 100 промоционални билета от 15 лв, които можете да закупите от Еpay. Останалите билети ще се продават на входа, като цената им ще е 20 лв.

От Revolt споделят: “С Brutalism отваряме врати към техно културата, музиката и свобода на изразяването. Екипът на Revolt подкрепя равенството между хората и се старае да създаде защитена и подходяща атмосфера. След толкова време определено гледаме с ентусиазъм за следващото ни събитие. Revolt Brutalism се завръща с много шум, като очакваме и всички с подходяща визия за клубната техно сцена. Смятаме, че ЛГБТ+ културата в България се развива и е време за места създаващи събития, на които без дискриминация всички да се забавляваме, изразявайки себе си.”

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Организаторът Месух Халил допълва: “Живял съм много години в Берлин, така наречената “Столица на техно културата”. И, като всяка столица, и тази си има “музеи”. Един от най-емблематичните за тази култура, а и за ЛГБТ хората е Бергхайн. Бил съм на много партита с подобна концепция, но когато отидох за първи път в Бергхайн се вдъхнових. Обвзе ме мисълта да пресъздам цялата тази обстановка и атмосфера и в своята родна страна – България. Идеята е да се създаде място, където “различните” да се чувстват свободни и защитени да бъдат себе си и да се забавляват.”